alig várom,

hogy megismerhesselek!

vedd fel velem a kapcsolatot

FONTOS | új megbízást jelenleg decembertől tudok vállalni

gyakran ismételt kérdések

Az űrlap elküldése után 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot! Elküldöm számodra a rendelkezésre álló tervezési csomagokat, valamint egy terjedelmesebb kérdőívet, amiben megjelölheted a pontos elemeket, amire szükséged van. Online meetingen egyeztetünk röviden a kérdőívben foglaltakról, elmondom a javaslataimat, közösen ötletelünk és megismerjük egymást kicsit, ezután készítem el a személyre szabott árajánlatot.

Az űrlap kitöltése és az előzetes megbeszélés nem jár kötelezettséggel, a célja csupán a lehetőségek feltérképezése és a közös munka megalapozása.

Igen. Az árajánlat összeállítása előtt lehetőség van egy 30 perces online meetingre, amin átbeszéljük a kérdőívben foglaltakat, elmondom a javaslataimat és közösen ötletelhetünk, megismerhetjük egymást. 

Semmi gond, jelezd nekem, és kitalálunk valamit!

Minden megbízás előlegköteles, aminek összegéről előzetesen határozunk. Az első részlet a munka megkezdésének feltétele, a második részlet pedig az átadást megelőzően kerül kiegyenlítésre – de mindig jelzem előre, amikor közeleg a számlakiállítás ideje.

Remélem a lehető legboldogabban veszed majd át az elkészült grafikákat, és nagy lendülettel fejleszted tovább a vállalkozásod! Ha átadás után elakadnál, vagy bármiben segítségre lenne szükséged, számíthatsz rám.

Szuper kérdés! Imádom a citromot, a színét, az illatát, a citromos sütit, a citromos mintámmal készült füzeteimet és nagyjából mindent, ami citromos.