együttműködés

arculat

vágjunk bele

alapok

Ha induló vállalkozásod van és szeretnél az alapokkal kezdeni, vagy szeretnél frissíteni a meglévő arculatodon, akkor kezdjük az alapoknál. A csomag tartalmazza az összes olyan brand elemet, ami nélkülözhetetlen az egyedi és összetéveszthetetlen márkák életében a piacon.

bővítsd a csomagot

névjegykártya

email aláírás

ebook

kiadvány

jegyzettömb

instagram arculat

prospektus

online katalógus

termékismertető

füzet

& amire csak szükséged lehet

weboldal

mutatkozz be

a weben

Az ilyen típusú weboldal célja a szolgáltatás bemutatása és a kapcsolatteremtés. Ebben az esetben a weboldalon keresztül nem történik közvetlen értékesítés, viszont elhelyezhetünk időpontfoglalórendszert, kapcsolati űrlapot és mindent, amire csak szükséged lehet!

értékesíts

a webshopodon

A webshopon márkabemutatkozás és értékesítés is történik, ezért ez egy sokkal komplexebb, fizetési és szállítási rendszerrel ellátott felület, aminek könnyen használhatónak, bizalomépítőnek és márkaazonosnak kell lennie a szereplő termékfotókkal és egyéb grafikákkal együttesen. 

mutasd be

az ajánlatod

A landoló oldal egy adott kampányhoz készülő viszonylag hosszú értékesítési oldal, aminek egyetlen meghatározott célja van. Ez általában értékesítés, feliratkozók szerzése vagy véleményfelmérés. A landoló oldalhoz hirdetési tervezet is készül, amit közösségi médián tudsz felhasználni a kampányidőszakban.

illusztráció

mintatervezés és egyedi illusztrációk

varázsold el a célközönséged

Egy illusztráció, egyedi minta bármilyen felületet kedvessé és felejthetetlenné varázsol, legyen szó akár a saját termékeidről, azok csomagolásról, vagy a weboldaladról. Dobjuk fel a felületeidet egyedi illusztrációkkal. 

hol használhatod fel?

csomagoláson

weboldalon

ebookban

kiadványokban

termékeken

textilen

tapétán

borítón

vászontáskán

keretben, printként

& ahol csak el tudod képzelni

maradt még benned kérdés,

esetleg, csak most merültek fel benned igazán a kérdések? Remek! Ez azt jelenti, hogy fejben már rákapcsolódtál a tervezési folyamatokra. Gyere, beszéljük át 30 percben, hogy mi okoz most fejtörést és ötleteljünk együtt azon, hogy mire lehet szükséged egy grafikai együttműködés során. A 30 perces konzultáció ingyenes és semmiféle kötöttséggel nem jár!